Köpråd Honda Del Sol

Hej, Jag tänkte köpa en delsol. Den är i projekt skick på bilderna men det jag undrar är: 1. Vad ska man vara extra noga med att kontrollera när man köper en honda del sol? 2. Har dom samma problem med rost som honda prelude av samma årsmodeller?! (DVS skärmar och sparklådor) Tacksam för snabba svar! Mvh / Robin



Svar på inlägget: Köpråd Honda Del Sol



Okej? Trodde du hade den kunskapen ,då du redan köpt en sådan ,fast inte till dig själv. Har du sålt preluden till grönis nu?


Nej jag kör på båda två istället! Vi får se vad det blir av det hela, i vanlig ordning blir det väl pankaka! Och ja, jag har kolla på en del när det gäller del sol, men jag vill höra andras åsikter.. Jag lär ju inte veta allt! BTW Vic, min lur är död.. hoppar igång igen tills på måndag!


Varför!?!?!? Hade det inte varit bättre att lägga pengarna på ludret? Vad är det för års på delsolen? wel wel ring mig sen när luren funkar.


Håller med hockne , vi e nog sugna på o se om de blir ngt med ludret...


Den va crap i motorutrymmet, sket i den!


?? vad då? hänger inte med ? Va den trasig i maskin?Ska du inte sälja den då?


nej, del solen


aha si , varför e inte preluden klar?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka