Köpråd av bil!

Hej! Blev påkörd för några dagar sen och fick nu reda på att dom ska lösa in min bil och jag kommer att få ut runt 35-40 tusen kronor. Jag undrar då vad man ska köpa? Jag vill gärna ha en bil med bra komfort, bra ekonomi, gärna lite större motor (runt 200hk ) Ska man köpa aut eller manuell? Svårt val Diesel eller bensin för nackdelar? alla förslag mottages gärna! Men kan säga nu att jag vill inte ha nån Saab så inga förslag om Saab bilar tack! Mvh Jocke



Svar på inlägget: Köpråd av bil!



Spana in bmw 7-serie eller 5-serie men oftast är väl dom slutkörde i växellåda. Hett tips är www.blocket.se och lägg till olika förslag så som Max pris 50.000kr och min Hästantal 200hk så hittar du nog din pärla.


Frågan är något för generell och vanlig för att en forum-tråd ska kännas nödvändig. Prova antingen sök i forumet eller på valfri annonsplats efter bilar i din prisklass. Har du mer specifika frågor kring en modell så är du välkommen att ställa de i forumet.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka