Köpråd Volvo V50

Tog lappen i torsdags och har hittat en Volvo V50 1.8 Limited Edition 06 som har gått ca 10200mil dragkrok finns. bilhandlaren vill ha 118tkr hur mycket kan man pruta på den... i priset ingår friktionsdäck som bara rullat 400mil. ge mig massa tips och råd



Svar på inlägget: Köpråd Volvo V50



de viktigaste är väl inte att pruta, ring/åk dit och kolla och är bilen fin, ta priset därifrån. bilhandlare tar helst sånt om du visar intresse och kollar på bilen. /henke


Var inne och kollade på den igår och jag tyckte den va skitfin lite småskavanker i baksätet då plasten på handtagen va lite repat... men i övrigt fastnade jag för den. dom skulle sula om den tills imorrn så ja kan provköra. men många "Anhöriga" tycker att den verkar väldigt dyr om man ser till årsmodell o mätarställning. och på den punkten e jag grön.


jag vet inte vad dessa bilar står i men bilhandlare tar ju i regel något mer än privat säljarna på t.ex. blocket. då kan du säkert få en bil med lägre mil för samma pengar. /henke lycka till med bilköpet


Har du fastnat helt för V50? Det är tyvärr en modell som i mina ögon inte är i fas med sin prislapp, känns mycket billigare än vad den är både att köra och klämma på. Har dessutom haft en hel del problem som påstås vara åtgärdade vid det här laget, men kan man lita på det? Däremot tycker jag du gör helt rätt i att köpa en kombi, inga nackdelar och ett par fördelar så varför inte? Men Saab 9-3sc är en annan svensk, som däremot inte känns billig på samma sätt som en V50. Gammal modell dock, men varför inte en V70 om du gillar Volvo? Stor, stadig och en äkta Volvo även i detaljerna! Ett tredje alternativ vore att ta en titt på alla de tyska livsstilskombi som finns på marknaden. Lycka till!


priset är ju bra för den bilen du tittat på kolla runt på blocket så ser du att de flesta v50 ligger mellan 120-140 tusen. Men varför väljer du inte en T5 ? den är inte dyr att försäkra ens.


Får först säga Grattis Jag hade försökt få ner priset till 100.000, fast v50 skulle inte vara mitt val av bil, skulle snarare kört med en äldre bil som man inte bryr sig om så mkt. Du har en bild på en audi 80 eller 100, svårt och se på den lilla bilden. Men det är en grym första bil . Men du har bra smak på bilar iallfall, Volvo är det man egentligen ska äga Kolla lite på blocket, såg en v50 -06 för 80lax.


hitta så mkt fel som möjligt utan att skruve sönder bilen, ser du ngt som inte verkar vara som det ska så påpeka det med en gång! mkt annat finns det inte att göra tror ja inte.. men gillar du bilen och känner att du vill ha den ska du självklart ha den!


Fick ner den i pris o nu står den här hemma ... klockren bil måste ja säga finns inte ett smutskorn i motorummet, o den spinner som en katt och skitrolig att köra desutom.


Grattis. Är det en flexifuel eller kan man bara tanka bensin?






Kul! Lägg upp lite bilder!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka