Köpråd

Jag har precis tagit körkortet och har inte så mycket erfarenhet av bilar och så, jag gillar golf och vill ha en som första bil men vet inte vilken jag ska satsa på.. Hittade denna och undrar om den är stabil Golf 2.0 FSI Sportline aut -05 Vad menas med FSI? är det bra motor? drar den mycket bensin? bilen ser väldigt fräcsh ut och har rullat 8000 mil bara. Vore väldigt tacksam för lite hjälp från dem som har eller haft en likadan bil och kan dela med sig av lite info och tips.



Svar på inlägget: Köpråd



§2 När du startar en ny tråd Skriv en korrekt formulerad rubrik som tydligt beskriver vad tråden handlar om. Trådar som inte följer rubrikanvisningarna stängs eller raderas utan förvarning. Se rubriksanvisningarna (§3 och §4) http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh. Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka