Köpråd: Julas fd el-snöslunga dålig?

Julas fd el-snöslunga dålig? Grannen har en och är nöjd, vi vill ha en likadan men Jula har slutat sälja dem pga för dålig kvalitet, mer exakt vet dom inte och är bra att veta om en begagnad dyker upp. Vet du något mer om dessa, annat än att dom inte orkar med allt? (Vi har redan en bullrig skakig Stiga Snowmaster 2takt bensinare)



Svar på inlägget: Köpråd: Julas fd el-snöslunga dålig?



Stiga gör ju också en el snöslunga som inte är dyr, såg den i ett reklamblad för några veckor sen om den är något bra det vet jag inte. Den var då liten, men fungerar säkert, om man inte har allt förmycket att röja. Den var inte dyr heller, under 2000kr var det tror jag. Personligen skulle jag föredra en sån som du redan har men det är jag det.


Den ser bra ut, kostar 50% mer och är slutsåld. Pixmania har en mer tvivelaktig produkt. Jag köpte min en sommar, då fanns inga eldrivna i lager. Jula hade rea till halva priset förut Den är tyst och funkar, som vår gräsklippare, gäller att ha koll på sladden bara. Miljövänligt också.


Och inga avgaser att andas in!


Angående snöslungan som det frågas efter som numera slutat säljas. Slutat köpas in. Är tidigare anställd på Jula. Fråga gärna specifika frågor så ger jag svar här eller i PM beroende på fråga. Snöslungan är 50%/50%. Vissa håller, vissa håller inte. Majoriteten rasar. Delar är svåra. Kommer du med en tillbaka så lämnas den på rep. Du får vänta 1mån-11mån. Utan en att låna. Inleder du med att den är trasig så blir det rep. Inleder du med att du vill byta så får du byta. Ja, eller få tillbaka dina pengar givetvis. edit: om du känner för att köpa grisen i säcken så finns den kvar i vissa varuhus. För att få reda på vilket så ber du en säljare slå i datorn. Registret för alla varuhuset, viktigt.


Det bästa av allt Frun måtte pyton och avgaser har aldrig varit hälsosamt, oljeblandat dessutom:(


Tack, just det svar vi ville ha. Man kan ju köpa en och prova, sedan pengar tillbaks om det inte funkar och köpa en Stiga istället.


Hittade den jag menade, kostade 1500kr. Kanske att Granngården har den. http://products.stiga.se/webapp/wcs/sto . gory=12186


Alla Stiga verkar slutsålda i hela Sverige, annars fanns den inne i stan här.


2 taks olja mmmmmmmmm nej för fan ! behåll din två taktare och trimma den lite istället ! hur coolt hade de inte varit med en trimmad snöslunga



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka