Köpråd: Nissan Skyline GTR R32 eller R33?

Som rubriken lyder funderar jag villken modell man ska satsa på? Jag har studerat en del om bilarna vad gäller typiska fel och brister, men försöker att inte stirra mig blind på vad jag har läst, för mycket kan vara överdrivet. Så har du åsikter eller erfarenheter, dela gärna med dig!



Svar på inlägget: Köpråd: Nissan Skyline GTR R32 eller R33?



Jag tycker R33 ser bättre ut om det är till någon hjälp


Håller med! Men har hört att 32:an har bättre vägegenskaper och är roligare att köra med...


Jag säger tvärt om, R32an är snyggare. Angående vilken som är bäst kan jag inte yttra mig om, jag hade ialf gått efter hjärtat och valt bil! Lycka till med bil köpet:)


Vad jag har förstått, byggdes R32an till att bli en racerbil, men pga ändrade regler, blev man tvungen att även serietillverka bilen. så istället för att bygga en serietillverkad modell till racer gjorde man tvärtom. R33an däremot, då gjorde man det motsatta. Jag hade köpt R32:an (Har faktiskt planer på att göra det)


Har funderat en aning, och har nu kommit fram till att kanske R32:an passar mina behov och sist men inte minst min budget lite bättre... Men jag läste att 32:ans motor har smörjningsproblem som åtgärdades på 33:an. Stämmer det eller är detta också Bullsh*t??



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka