Köpråd: Vars hittar jag insynsskydd till volvo 745-91

Hej behöver ett insynsskydd så man vågar ha lite grejer i bagageutrymmet. Det är alltså en rollo som man drar över bagageutrymmet jag letar efter. Det är alltså en 740 med 940 karossen. Volvo vill ha 3100kr och det tänker jag inte betala. Finns det något slags universalskydd som passar bra? Tacksam för tips!



Svar på inlägget: Köpråd: Vars hittar jag insynsskydd till volvo 745-91



Kanske finns på skroten? Annars har ju Volvo egna skrotar, Demia heter dom, finns iaf en i Ludvika och Jönköping.. Men tänk på att det finns personer som blir `nyfikna på vad som finns under rollo`n åxå..` så det finns ju en nackdel med den ..


Är det så? fan kanske skulle slå de en signal! Hehe jovisst är det ju så, men jag vill ändå kunna ha verktygslådan och bensindunken skyddad för allmänheten:) Men visst borde det väl finnas någon universalrollo?


Universal vet jag inte, då de flesta kombi`s har olika bredd osv, Men hör med Demia dom kan ju ha, alt den lokala bilskroten. Klart värt ett försök!


Försökt leta på laga.se men hittar fan inget, ska ringa Demia och höra!


är det inte bara bättre att tona rutorna skit-mörka? en rollo gör det juh intressant att se vad som finns under oxå som sagt... annars är juh kombon grymt larm,extremt mörkt tonade rutor o en hel försäkring att rekommendera


Vad exakt innebär det för förändringar om din 740 har en 940-kaross? Hur som haver, kollat på skrotar? funderat på att tona dina rutor? om inte toning med film är så intressant kanske den kritiserade solarplexus kan vara ett alternativ då den ändå ska sitta på rutor som ej kan vevas ner?


Vet faktiskt inte, men när jag pratade med Volvo så frågade jag först efter en till 745 men det fanns inte, men då när jag sa att jag har en 91as med nya karossen så fanns det minnsann, så någon skillnad ska det väl vara? Solarplexus har jag faktiskt övervägt, kanske får bli det så småningom, just nu kör jag med ett lakan, hehe Tycker ändå det är skumt att det inte finns något slags universal på typ biltema/Jula, borde finnas efterfrågan på det.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka