Köpråd audi s6 00-03

Hej! Är sugen på en audi s6 årsmodell 2000-2003. Kan inte mycket om dessa bilar och skulle uppskatta lite råd. Hur dyra är dom att äga? Förbrukning? Försäkringen är den dyr? Kanske har den ett par kända fel? Alla tips uppskattas! Trevlig helg!!!



Svar på inlägget: Köpråd audi s6 00-03



dyr dyr dyr tyvär men underbar att köra går bra kolla om kamremsbytet är gjort osv. fullstämplad servicebok bromsar (dyra att byta) är själv sugen på en sån men är på tok för dyr att äga och förbrukning för min körstil.


Min -00 drog 1,1-1,2 blandat. Kom aldrig under 1l på landsväg. Förs gick på runt 8k/år om jag inte minns fel. Kamremsbyte varje 12000mil eller 5år. Kostar 6-20 tusen beroende på vem som gör det. Bromsarna fram till faceliften 2002 är samma biffiga HP2 som sitter på A8 m fl. Finns hyfsat billigt på andra ställen än Audi. På faceliften får du lite nyare inredningsprylar o belysning, andra baklysen o nummerlåtshållare. Svaga punkter - Automaten är lite klen så försäkra dig om att den går sammetslent. Minsta krångel så skulle jag hoppa den bilen. - Sekundärluftpumpen kan pajja. Yttrar sig som ett tjutande ljud som ökar i frekvens vid start - LMM som ger upp - Oljeläck i packboxen från fördelningslådan eller diffen. Billiga delar men drygt att riva avgaset, kardan etc. - Framvagnen är klen men vid det här laget borde det mesta redan blivit bytt på en -00-03 - Bakrutetorkare o spolare kan kärva ihop på Avanten - Fönsterstyrningar går sönder så rutorna stannar halvvägs när man kör upp dom. Inga stora grejer alltså så länge lådan är OK. Trevlig bil, spec med Recarostolarna, och grym kvalitetskänsla. Prestandamässigt tycker jag inte det känns som några 340kusar men det är en trevlig bil. Har du råd att hålla den igång så köp



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka