Köpråd angående bilhandlare

Hej Funderar på att dra upp i helgen och kolla på en bil som finns hos Bilsalongen i Ulricehamn. Någon som vet om detta är en seriös och bra bilhandlare? och om dom säljer ärliga och bra bilar? Pratade med en försäljare där idag och han verkade lite halvengagerad men. Rybbe



Svar på inlägget: Köpråd angående bilhandlare



Tja! Köpte själv min bil därifrån för ca: en vecka sen. Mycket nöjd med bilen måste jag säga. Seriös var han däremot också.


akta er för denna idiot, blåst många människor !!!! varning !!!


Hej! Har hittat en bil jag är intresserad av på denna firma! Vore mycket tacksam för lite mer info! Verkar ju vara någon som är nöjd och någon som kraftigt varnar? =P


Saknas det inte ett "inte" efter däremot, o så stryker man "också" ?


De var över ett år sedan han var inloggad så de blir nog svårt att få sitt svar


Kan inte heller svara på detta direkt då det var jag som skrev denna tråd ifrån början Men jag åkte aldrig upp och kollade på någon bil på detta ställe eftersom bilen blev såld innan jag hann upp.


Underbart formulerat.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka