Köpråd: bakhjul/4-hjuls driving med turbo, förslag?

sååå, ska väll skaffa annan bil under året, kraven är bensinare med överladdning och bak eller 4-hjulsdrift, och ett skapligt pris (ingen volvo) nån som har något/några förslag?



Svar på inlägget: Köpråd: bakhjul/4-hjuls driving med turbo, förslag?



audi s2 kanske?


Impreza kanske ?


Audi s4? Lancer evolotion kanske annars finns det ju en uppsjö av picuper:-)


Vad är "ett skapligt pris" för dig?


Nissan skyline, nissan 200sx, mitsubishi 300gt, toyota supra, mazda RX7


Subaru Legacy turbo eller Toyota celica gt4 från tidigt 90-tal får du för "ett skapligt pris".


skyline gts-t är lagom i allt enda nackdelen är att man sitter på felsida 4wd brukar sällan vara fullt så hållbart som 2wd även om det finns sämre eller bättre modeller undvik 4wd celicor,mazdor,vw,oplar rena skit lådorna om man vill leka lite


Audi RS6...


Haha, Okej






verkar som du tycker något annat? tycker man konstant hör folk som har problem med 4wd på dessa vagnar typ opel calibror mazda 323 och dyligt om man efter lysern en 4wd eller rwd så antar jag att den ska piskas hårt annars kan man likagärna åka fwd


Just Celican verkar dock ha rätt hygglig låda om jag förstått det hela rätt då det finns ombyggnadskitt för Mazda 323 GT-R till Celica GT4-låda. Är högerstyrt ok kan jag rekommendera en gammal Impreza STI Type R eller RA då man får rolig överstyrd 4wd med ställbar mellandiff (beter sig nästan bakhjulsdrivet i öppet standardläge med 65/35).


Vad är rimligt pris ? 2011 hyundai Genesis Coupé.. 2L 4:a 260hk Turbo ed diffbroms 310 000kr


Audis S-modeller är ganska trevliga.


Ok det var bara 4wd bilar du pratade om, det har jag ingen åsik om.


hehe ja självklart dom andra utalar jag mig inte om för det har jag ingen aning om


jaha, får tacka för svaren rimligt pris är väll 50-75 tusen har tittat en del på Audis S modeller, är lite dåligt utbud för tillfället pickup är nog inget för mig Mazda 323 med 4hjulsdrift, är de gt-r modellen?


ja eller hur var har du fått den infon ifrån ?


polarn har då rivit duktigt i vr6 syncro lådor för att dom inte håller törs du stå på torr asfallt och dumpa kopplingen på 6000rpm? ;-)


öhm varje helg gör jag de ? och har inte rasat en låda änsålänge så vet inte direkt va du snackar om just nu använder din polare ingenkoppling kanske ? för då rasar de nog inte testat men allt annat har jag våldat med



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka