Köpråd: Golf 4 V6 4-Motion, bra att veta? Barnsjukdomar? Årsmodeller?

Som rubriken lyder! Vad är kända fel och svagheter? Endast vissa årsmodeller? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd: Golf 4 V6 4-Motion, bra att veta? Barnsjukdomar? Årsmodeller?



kamkjedjan ska helst vara bytt, även om den inte är lika känslig som de tidigare vr6orna så ska den vara bytt var 15 000 mil har ja läst någonstans... du kan själv klart köra längre än så men de är en rekomendation för att vara på säkra sidan. Finns bilar som rullat närmare 30 000 mil på samma kjedja(glidskenor)


Är det alltså inget mer än kamkedjan att kika på under eventuell provkörning osv? inget speciellt att lyssna efter eller att syna över?


lyssna lite efter knack och rassel kamkjedjan sitter på högersida (ståendes framför), det du kan göra är att sätta en skruv mejsel imot metall kåpan och lyssna. Edit : såg att det inte var de du frågade efter Vad jag vet är det inga fler speciella grejjer och kolla efter, 4 hjulsdriften kommer från haldex och är en säker konstruktion


Låter ju bara bättre och bättre dethär ^^, tackar!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka