Köpråd Volvo 850R

tjena! Funderar på att köpa en Volvo 850R, helst sv. såld med 2,3an. Vad ska jag tänka på? Är det nått speciellt jag ska kolla innan köp? mvh.



Svar på inlägget: Köpråd Volvo 850R



Samma som på övriga 850 - om det ryker mycket, läcker olja undertill, om framvagnen känns stabil, kolla bussningar du kan komma åt, lyssna på motorn när den är kall - tickar den mycket? Kolla så att all el funkar, är bilen nyligen servad, o.s.v. Antar att du jagar en manuell bil? Kolla så att kopplingen känns bra, likaså bromsarna. Rost kan finnas på skärmkanter, längst fram vid grillen, och på bakluckan kan vara vanligt om det är en kombi. Ofta runt listen mellan nederkanten av rutan och plåten, om den inte redan är bortplockad.


Tack för svaret! Ja, en manuell är det som gäller! Ska kolla på det innan jag ev köper. Finns ju dock inte så många ute till försäljning, och de som är ute är oftast importerade...


kolla även där nedre tröskeln möter bakre hjulhuset ( öppna dörren ) där brukar det rosta på 850in. Övre motor bussning den som motorn ser ut att hänga i som sitter fast i torpedväggen, brukar va dålig! läckage mellan motor och växellåda, väldigt vanligt! Taklisterna brukar spricka och är svindyra att köpa nya, har man tur kan man hitta på skroten iofrs! hand bromsen ! sync skrap i växel lådan i synnerhet på 2 och 3ans växel och även rassel från lådan vid normal körning kan förekomma!


Tack för svaret!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka