Köpråd: Bil för åretrunt, max 100k. Subaru impreza gt -00?

Hej, har ju hållt mig till bmw ett tag nu men har öppnat ögonen för 4wd och vinterlek. Är trött på att ha skiten avställt på vintern och åka pissbil. Jag vill ha de bra året runt. Nu har jag ingen som helst info om Subaru impreza gt, men vet att det går att få dom i bra skick för runt 90k? Hur är den motorn och drivlinan? Är det stabilt och bra eller? Bmw vet man ju har pålitliga motorer, men det kanske inte är lika roligt att köra en låg m3a på vintern Har sneglat lite på Audi s3 runt 00 men tvekar lite för bilen inte har någon tuff look. Vad hade ni tipsat mig? Vill absolut inte byta ner mig motormässigt från det jag har nu i alla fall. Mvh Hardrox.



Svar på inlägget: Köpråd: Bil för åretrunt, max 100k. Subaru impreza gt -00?



en evo 3:a kan du väll få tag på, eventuellt en 4a med?


325iX eller 330iX? Treliterssexan är verkligen något speciellt, fruktansvärt trevlig maskin i en bil med utmärkt chassi. Inte extrem som en Evo eller Impreza men samtidigt oändligt mycket bekvämare och lättare att leva med till vardags.


Är inte dom endast högerstyrda? bmwn är fin, men måste säga att sedan varianten inte faller i min smak faktiskt..


hm, kan stämma! Men ser inget fel med högerstyrt.


Drive in på donken..


Du får väl backa igenom den då


Haha, visst


En audi S4 2.7l motorn med biturbo. Väldigt trevliga!


Hittar man dom med vättigt miltal och bra skick i övrigt? Finns det någon vinst att göra genom att ta de via tyskland i dagens läge? S4 hade kunnat vara något faktiskt, vart hittar jag lite info om vikt och förbrukning?






Häng inte upp dig på miltal. Ta mer på skicket i bilen. En 15k milare kan vara i mycket sämre skick än en 50k milare.


Finns vänsterstyrda E2/E3or också även om dom är få...


Börjar du leka så är dom dyr men går en bit under litern på längre sträckor! Helt klart en riktigt grym all-around bil.


Se till när du köper en awd att leka med att det är ett ordentligt system med riktiga diffar. inget är tråkigare än en 80fram 20bak med öppna diffar.


Min Subba kommer att bli till salu då det vankas tillökning och kombi Men först så ska den på omlakering pga ett lacksläpp. Helt suveräna bilar det där med sin 50/50 drivning så slår dom det mesta i sin prisklass!


De är lite därför jag vart inne på dom, tanken är ju att ha kul och subaru är ultimat för det känns det som. Hur har din hållt ? vad finns det för svaga punkter på just gt modellen? Lätt att hitta delar?


Jag har kört med min i ett och ett halvt år nu helt utan problem det enda som jag gjort är regelbunden Service, Kammremsbyte, oljebyten, och byte av bromsbelägg men det är ju bara helt vanliga slitdelar. Svaga punkter/Negativa är väll att dom lätt rostar i bakskärmarna, svårt att hålla hastigheterna på små och kurviga vägar och komforten är inte som i en ny fläsk Merca (jag har aldrig gnällt över komforten). Delar är inga problem att hitta. Gå in på http://impreza.nu/ så får du svar på allt du undrar över.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka