Köpråd: Något Billigare Bil, Max 60000 kr

Hej! På grund av att jag måste flytta så kommer jag inte kunna ha kvar mazdan längre antagligen rent ekonomiskt Så, jag vänder mej till er eftersom jag inte hittade något vettigt i någon tidigare tråd som stämde överens med vad jag letar efter! Det jag vill ha är alltså en bil som är något billigare att äga och köra, men samtidigt relativt ny, helst inte äldre än -00 men finns ju altid undantag och med skön motor. Gärna fyrhjulsdrift, gärna närmare 200hk än 100hk. Letar efter något som hamnar i ett ca månadspris på 3000 kr (försäkring, skatt, ev avbetalning) ett köppris får bli ca 60 - 70 000 max! Kollar efter bilar som civic type r corolla t-sport (vet att ingen av dom är fyrhjulsdrivna men den typen av "sportigehet") Hoppas ni kan hjälpa mej! kom med alla förslag ni har!



Svar på inlägget: Köpråd: Något Billigare Bil, Max 60000 kr



subaru impreza gt kan ju vara ett alternativ? mvh


Köp nån billig Audi quattro eller en BMW 525ix för 15000 och sälj eller skrota om det blir nåt stort/dyrt fel? Problemet är att nästan alla fyrhjulsdrivna bilar har dyrare delar och servicekostnader.


Ja det är kanske ett alternativ, nackdelen med dom är ju att dom är "kombi" i den prisklassen, men något jag ska titta närmare på, vet du eller någon hur dom är att köra och äga?


jag har en sådan just kombi och tycker den är sjukt skön att köra och den är riktigt rolig. men om de är en sedan du är ute efter så går de ju säkert att få ner någon sådan till ett vettigt pris med. mycket prisvärd bil tycker jag.


Dock inte AWD. Men för de pengarna får du en riktigt fin s40 T4.


golf v6 4 motion !


är grymt nöjd med min bil s70 t5 en 00 som enbart har gått 15700 mil och kvitton på runt 30-50k senaste två åren ligger runt 60-70 går riktigt bra med


Jag hade sagt camaro z28 med ls1 motorn v8 305 hk den jag vill byta med min bmw nu kolla finns några på blocket Mvh Kristian


Kanske slö men de är ju rätt små. Kanske kan vara något att glo på om du inte har råd med så mkt soppa, gissar på att de dricker mindre än en 200hk-bil. Lite frän och udda: http://www.blocket.se/ostergotland/Mazd . 14&w=1 Vet att vanliga 323or är riktigt driftsäkra=tryggt och ekonomiskt. Borde även gälla dessa...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka