Köpråd: Subaru eller Audi.

Hallå gott folk. Står lite i valet och kvalet, och skulle vilja ha lite tips och råd. Jobbarkompisen ska sälja sin Audi A3 Quattro S-Line. Racemappad Racekatt 3" Rakt igenom Sportluft Uppskattad till 305 Häst. Men var nyligen ute med polarens Subaru Impreza WRX Sti. Och jag är helt J**la såld! Så vad tycker ni, har en budget på ca: 180 000 kr. Alla tips och råd uppskattas



Svar på inlägget: Köpråd: Subaru eller Audi.



Impreza är grymt rolig men hur länge står man ut med en så enkelspårig bil? Skall du använda bilen till vardags hade jag valt en Audi av dessa två alternativ, den fungerar till vardags med!


Vilken motor är det i A3:an?


om du någon gång provkört en impreza så skulle du vetat att den också fungerar till vardags


Jaså? Bullrig, obekväm, nervös och burkig historia var det. Något fruktansvärt rolig att bara köra en runda med men jag hade gått lös på bilstackarn om jag behövt stå ut med en sådan längre stunder. Men visst det finns säkert dem som står ut med att åka torktumlare till jobbet.


Imprezan LÄTT


Det låter som om du har bestämt dig?


Jag kan säga att jag är lika såld på Audin Ligger en 2.0 TFSI i Audin, årsm. 2008


Jag om nån måste ju veta . Ägt en impreza sti innan. Slukar mycket soppa. Allt som man saknar erbjuder audin. Audin är minst lika rolig. De ända man blir kåt på e boxerljudet. Så audin alla 9 dagar i veckan om du dessutom blir erbjuden en trimmad a3 så rastar den en original impreza Imprezan e rolig de första månaderna sen blir de vardagsmat. Även utseendet tröttnar man på efter ett tag Audin e mer rolig i längden. Dessutom roligare med en sleeper


audi absolut skulle aldrig överväga subarun....






Kul med lite kommentarer som boostar Audin! Har funderat i samma banor, just att Imprezan blir lite långtråkig? Känns som Imprezan bara har sitt sköna ljud och tryck, men det finns så det räcker i A3:an tycker jag ändå. Sen vinner audi allt vad komfort heter!


+1 till en som tänker rätt . Blir bara förlust när du ska byta imprezan mot en audi sen så satsa rätt från början


audin står sig bättre i värde när det är quattro.Gillar båda men audin är mer bil helt enkelt. Därför jag åker audi till vardags o evo när jag ska ha kul:)


Äga o provköra e inte samma lika


Tack så mycket för alla svar! Så om allt går som det ska kommer ni se en fet Audi på min profil Stay tuned! Haha



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka