Köpråd!?

Tjenare "Gorgare"! Jag har ett problem. Jag vet inte riktigt vad jag kan tänka mig för bil att byta till. Det är dags att sälja min BMW ( se bild ) och skaffa något nytt. Jag funderar på om jag ska köra på en sommarbil typ cab eller liknande eller om man ska satsa på en rejäl att köra med året runt? 100 - 150 000 ungefär kan den ligga runt då jag inte vill lägga för mycket pengar eftersom jag är student. Något nyare årsmodeller -05 framåt kanske. Någon som har tips eller förslag? Alla råd är bra förutom de dåliga. jag behöver inspiration för ett nytt projekt! Hjälp uppskattas!



Svar på inlägget: Köpråd!?



§3 Rubriksanvisningar Låser och ber dig åtekomma med en informativt och beskrivande rubrik. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Mvh. Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka