Köpråd: Snabb bil med mycket effekt!

Hej jag är ute efter att köpa en bil för ca 100 000 kr och jag letar efter en bil som både är bra på banan och vägen. har redan kollat på imprezan och alfa 147 gta... någon som har något annat förslag( ej högerstyrt)



Svar på inlägget: Köpråd: Snabb bil med mycket effekt!



GTA har en härlig maskin men är framtung, körglad ändå. Bmw M3 är ett beprövad koncept annars?


varför inte högerstyrt?? Skyline är ju optimalt annars.


Mitsubishi Lancer Evolution?


Jag skulle passa mig för alfa, vissa modeller kräver mycket tålamod för att bara byta batteri. En 4wd turbojaps eller en Bmw är ju det första som slår mig, men jag har hört att Jaguar XKR ska vara rolig och den är ju inte lika vanlig. Nackdelen på en sån är väl tyngden.


vad räknas som mycket effekt då? för imprezan ligger ju på 210-250 typ om det är dom sportigare men 200sx s14 alt s15 är trevliga bilar.


man ska ju tänka på driftkonstnader som färsäkring m,m skylinen ger jag mindre för än min 760 och då är den helförsäkrad medan volvon e bara trafik...


Bra utgångsobjekt med din budget för att köra bana är M3 e36. Vill du kunna pressa max på bana direkt så se till att ha pengar över till att uppgradera väghållning, bromsar och däck. Om du nu inte köper någon bil som detta redan är gjort på. Men då höjs priset istället. Kan inte se varför han skulle behöva 4wd på bana, bara massa onödig vikt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka