Köpråd: vilket bilmärke har bästa inbyggda navigatorn ?

Tja. Ska byta tjänstebil och vill nu slippa mekka runt med en bärbar GPS varje gång man behöver den. Så vilket bilmärke har bästa inbyggda navigatorn ? Dom märkena jag tittat på nu är Volvo V70 och den navin var inte imponerande,kändes urgammal i grafiken i alla fall. Audi var helt OK Men hur är det med subaru, passat, nya saaben osv ? MB ?



Svar på inlägget: Köpråd: vilket bilmärke har bästa inbyggda navigatorn ?



lexus bilarna har de bästa de är från mark levinson


lexus bilarna har de bästa de är från mark levinson


Lexus inbyggda navigation är bra även om de stundtals pratar förbannat lustigt, i alla fall på svenska eller engelska. Däremot är det inte ML som gör dem, de står dock för ljudanläggningen om första ägaren kryssade för det tillvalet i listan.


Mercedeas Navi' är bra tycker jag. Ligger kanske lite högt i pris som tjänstebil. Jag tycker den är tydlig och med hyfsad grafik. Är iofs kanske lite märkesskadad:)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka