KÖPRÅD:Mercedes E 200 kompressor -01 BRA?

Har kollat runt lite efter Mercedes, hittat en fin E 200 kompressor -01 14500mil Nybes , min fråga lyder om dessa är bra bilar? är det något man ska tänka på ? priset är satt på 49000kr, bra pris eller för bra pris ? har aldrig tidigare kört Mercedes så hjälp skulle uppskattas ! Mvh Hampus M



Svar på inlägget: KÖPRÅD:Mercedes E 200 kompressor -01 BRA?



någon ?


En helt underbar bil att köra, bekväm och kompetent längs vägen och rejält byggd. Problemet ligger i rost, Mercedes har haft stora problem med detta och E-klass W210 (Den modell du tittar på) är den som var värst drabbad. Är av kategorin skönhetsrost det vill säga inget som påverkar din resa mellan A och B, men hur kul är det med bruna fläckar i hörn, skarvar och bakom lister? Mercedes har 30års rostskyddsgaranti på pappret, denna gäller om bilen fått service vid auktoriserad verkstad. Men inte ens då kan man lita på att få hjälp, det är som sagt ett stort problem för MB och de gör allt de kan för att komma undan. Har du tur och bilen är välvårdad kommer du kanske lindrigt undan å andra sidan, bilen kan vara ordentligt åtgärdad tidigare i sitt liv tex? Listpris på bilen hittar du här: http://www.teknikensvarld.se/bilpriser/ Men jämför även med vad andra bilar kostar på Blocket tex.


Bilen är så gott som rostfri enligt ägaren, Servad enligt plan, väldigt fin i lacken och klart värt att ta en titt på då det är ca 10min ifrån mig Tack för svar


Är den i sådant skick ser jag inga andra nackdelar med den, låter som ett bra och bekvämt köp. Kolla att all elektrisk utrustning fungerar, Mercedes har haft lite problem på den punkten med men det är de absolut inte ensamma om. Det är väldigt mycket el i dagens bilar och det straffar sig ibland, oavsett märke. Men man bör självklart kolla ändå, kan om inget annat leda till lite prut.


jo man får väl kolla så allt funkar :p enda nackdelen är att den har bandspelare, om undrar om inte han har Cdväxlare , då stereo är avsett för en sådan :p


CD-växlare var i och för sig tillval även om stereon är förberedd, men sådant kan du hitta begagnat billigt om du behöver!


jo, ljud är väl inte det första man tänker på vid ett sådant tillfälle :p Men vi får väl hoppas att han är i fint skick. blir att kolla på den imorn :p något annat slog mig att den var privat import -02 från Tyskland . .


bilen inhandlad, kolla mina bilar för bilder och info :p


Grattis, ser inget än men antar att den dyker upp snart.






' Tackar .. .det kommer håller på att fixa upp lite bilder :p



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka