Köpråd!! mb 190 2.6 160Hk

Hej! jag har en mb 190E 89a automat finare finns inte ej rost lr nåt, men jag har fått bra bud på bilen 14lax via blocket, sen funderar jag på en liknande 2.6a som jag då såg på blocket svart 90:a automat. men man är ju rädd att man inte skall behöva kroka med sig ok/Q8 macken/ kanske drar för mkt sopa:S. ge mig tips lr råd man är ju sugen på 160hästars bil sammtidigt oxå:(. Vet ej vad göra:S



Svar på inlägget: Köpråd!! mb 190 2.6 160Hk



Sitter i exakt samma tankar som du har hittat en 190e 90a 2.6 automat vore kul om någon hade någon åsikt


Vad exakt är det du vill veta? Det är lite me krut i maskin och skönare sång från sexan. Men kommer dra mer än en 4 cyl. Det är fakta, sen får du ju fundera ut själv om du tycker det är värt merkostnaden. En 2,6a är ju inte jättetörstig, men den vill ju ha mer än en 4cyl.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka