Köpråd: Toyota Corolla 1,3 -99 vs Ford Focus 1,6 -99 eller DAW -00

Tja! Jag är ute efter en ny bil nu till sommaren, jag vill ha något med ac och i samma klass med Corollan och Focusen runt 25 tusen. Är någon utav dom bilarna något ni skulle rekomendera? Det knepiga är att bestämma sig för vad man ska välja för bil. med tanke på olika "typiska" fel de olika modellerna har. Så jag tänkte att man skulle fråga allt duktigt folk här på garaget om era erfarenheter och kunskaper om dessa bilar? Tack så mycket på förhand Med vänlig hälsning!



Svar på inlägget: Köpråd: Toyota Corolla 1,3 -99 vs Ford Focus 1,6 -99 eller DAW -00



Ingen som har nån erfarenhet av dessa bilar ?!


Visst vet man en del men har bara kört nyare Focus samt Corolla -04. Men personligen hade jag hellre haft en Toyota än en Ford Vanliga fel på Corollan är att generatorn går sönder samt att kylaren läcker typ. Det bör du kolla upp. Även strålkastarreflektorer blir lätt matta på den bilen. Annars är det ganska bra bilar ! Toyota har ju bra statistik hos bilprovningen osv... Ford har ju kasst rykte men är inte alls så dåliga som vissa tror, själv tycker jag de är helt okej bilar men ser inte roliga ut nån' stans Vanliga fel på forden är väl rost i största allmänhet. Annars tändspole, tändkablar............. Finns folk med betydligt mer kunskap om dessa, men de här är min åsikt som sagt



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka