Köpråd: Kombi max 160tkr. Har funderat på Mondeo från -07

Jag är ute efter en stor kombi.. diesel helst. Har funderat lite på Mondeo från 2007 (nya karossen) Men öppen för olika förslag.. ge mig gärna tips. Pristak 160.000 miltak 14.000



Svar på inlägget: Köpråd: Kombi max 160tkr. Har funderat på Mondeo från -07



Varför inte en sån du har som bild? Bmw 520/525D Touring. Ett snabbt förslag:http://www.blocket.se/jamtland/Bmw_525_ . 15&w=3 Du bör nog ändra rubriken om du vill att tråden ska vara kvar.


Hade ju hellre förespråkat BMW Du hittar en fin 318d eller 320d för den pengen (Kanske är 3-serien i minsta laget, finns då 5-serien) ! Mycket mer körglädje för pengarna, plus att den är mycket bränslesnål, komfortabel, stiligare, mer kvalité samt trevligare på vägen än en Mondeo. Ett ex. http://www.blocket.se/stockholm/BMW_320 . 15&w=3 eller om du föredrar automat? http://www.blocket.se/varmland/Bmw_320d . 15&w=3 Mvh


Rubriken redigerad http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Mvh. Hamilton


inte bmw igen.. blir lite kaka på kaka. uppskattar inte bmw och audi längre på samma sätt som man borde.. det är därför jag funderar på en ford.


Alltid kul att testa nya märken, men tror du att du blir nöjd med en Ford efter en Bmw?


japp, lägre förbrukning. Var ut och testkörde en 2.0 tdci idag.. gick grymt bra och väldigt bra utrymme i bilen.


Om du inte vill ha Audi eller Bmw (hade tipsat om någon av dessa) så tror jag Forden är ett bra val, har hört mkt gott om dem, Top gear gänget var väll riktigt nöjda med den? Kanske inte världens bästa källa men Sen känns dom riktigt fina invändigt ,speciellt om du hittar en med skin/alcantra inredning. Har dock inte provat någon själv.


Då tycker jag du ska gå på din egen magkänsla och skita i andras förslag, är det den du vill ha tror jag garanterat du blir nöjd


Senaste generation Ford Mondeo är väl snudd på en Volvo V70 undertill, i alla fall delvis? Oavsett så är det en trevlig vagn, nöjd blir du nog som sagt!






Stämmer bra, de bygger på samma plattform och delar mycket komponenter.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka