KÖPRÅD! MB 240D 3,0 Har en sådan på G, vad tycker ni är ett vettigt bud/pris på den?? HJÄLP! NU MED BILDER!

Jag har en MB 240D 3,0 från 1976 på G. Han som skall sälja den vill att ja skall lägga ett bud. Vad tycker ni att den är värd baserat på deb fakta ni får nu? Positivt:Går bra i motor å låda, och är lättstartad Jätte fin inredning Snygga alu-fälgar med hyffsade däck All rost upplagad taklucka stor och stark motor nybytt olja nya soppaledningar Dragkrok Ligger fint på vägen HELT NY vindruta Rostskyddad överallt Negativt:Avställd och obes saknar lister på baksärmar VÄLDIGT rostiga framskärmar Glödningen funkar ej handbromsen ur funktion (har rostat sönder inne i navet) Det sipprar in vatten vid vindrutan samt takluckan Dålig lack Reflektorerna i strålkastarna är slut Bilen går ej att låsa utifrån skuffen går ej i lås/går ej att stänga tutan är på separat knapp kylaren är slut Betrakta att detta är en orginal 240D 3,0! Samt att all rost under är upplagad! Bör även tillägga att jag har alla delar och kunskaper o.s.v som behövs för att fixa bilen och besikta.. Men! Till frågan igen! Om ni var i min sits, vad skulle ni kunna tänka er att ge för bilen då?



Svar på inlägget: KÖPRÅD! MB 240D 3,0 Har en sådan på G, vad tycker ni är ett vettigt bud/pris på den?? HJÄLP! NU MED BILDER!



Jag nämner inget om ev. värde. Verkar dock vara lite jobb... Är det just som du säger en äkta 240 3.0D så betraktar jag den som snudd på samlarbil redan idag! Hade nog fiskat lite efter eventuella ledtrådar om pris! Klassiker! Automat?


jodå, det är en äkta.. Men som sagt med lite jobb.. Men den va i trafik i höstas.. det har jag försökt med. Men det ja fick ut var att han lagt ut totalt 4500kr pån (inklusive inköp)


Jasså, du är MB-nörd du å? Jo, ja har tänkt på de ja å.. De verkar ju inte finnas så många orginal 3,0 kvar tyvärr. Och motorn är i väldigt bra skick, hela drivlinan är i väldigt bra skick tycker jag..


240D 3,0 -76 Sista årsmodellen samt orginal 3,0! Drivlinan är i skit fint skick! All rost under upplagad!


nää, den ser bättre ut på bild.. Men ja ä int så jävla kräsen.. Så omo ja köper den så blir de å fixa handbroms, byta kylare, fixa glödning, byta reflektorer, byta framskärmar å besikta.. Men ja vet ifan va ja kan tänka mig ge för den.. Ja har lagt 5000kr som bud, men räckte ej..


njää, ja brukskör ju mina bilar. Å jag är som sagt inte så kräsen av mig. Så ja brukar försöka hålla ner på bilutgifterna..


Någon mer som har några åsikter/vet vad den ä värd?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka