Köpråd däck: Nordman e

Kikar på nya sommar däck och hittat nordman e. nån som har bra eller dålig erfarenhet av dessa. hört nått om att det är nokian som tillverkar dessa i ryssland och dom typ ska vara av "förra årets kvalité"



Svar på inlägget: Köpråd däck: Nordman e



Det stämmer, Nordman tillverkas av Nokian i deras ryska fabriker, inte förra årets kvalite utan förra årets mönster på däcken Har sålt ett par stycken vinterdäck å de har känts bra å balansera å så, annars så kan du kolla efter det Trackmax och Nordexx, inte allt för dyra och är helt klart värda sitt pris. Vet dock inte hur länge dem håller då vi just börjat sälja dem där jag jobbar.


de jag hört är att dom ska vara väldigt bra för att vara däck som ligger på gränsen mellan lågpris och märkes däck


Hade Nordman e på min förra bil, helt klart prisvärda


inget negativt med dom? buller? slitage? rullmotstånd?


Tja buller vet jag inte, hade ju bara 15" på Boran, så det var ju mycket gummi, inte värre än vinterdäcken iaf, köpte däcken första sommaren jag ägde den och förra hösten före jag bytte in den fanns det ca 4-4,5mm kvar av däcken, fast då körde jag ju inte direkt lugnt med den men med 100hk diesel gör inte det så stor skillnad hur man kör, tror jag körde ca 20 000km med dom sommardäcken.


det är 15" jag ska ha står å väljer mellan 195x60 eller 185x65 lutar mer åt 185x65 tror den kommer gå skönast på dessa. ingen sport bil ju 2000mil hård körning å 4-4,5mm kvar är ju inte dåligt direkt



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka