Köpråd: Låsbultar, vilka duger?

Tänkte handla låsbultar.. finns på mekonomen och autoexperten nära mig och jag tänkte höra med er om dessa duger? har hört folk som har snackat att dom som finns där e skit "lätta att ta bort för tjuvarna" men de kanske inte stämmer? Sen om det är samma gängor på alla dessa i olika förpackningar? vore inte så bra isåfall om en annan köper exakt likadana som kan användas på mina ?



Svar på inlägget: Köpråd: Låsbultar, vilka duger?



har du lite dyrare fälgar så hade jag kikat åt tex Mcgard, dom kostar runt 500:- men ska vara i toppen av fälglås sägs det ser ut såhär


okej får kolla dessa då!, men är det sant att dessa på mekonomen biltema etc. är samma gängor på i alla förpackningar? kanske är så med alla låsbultar i samma "märke" "sort" Jag är inte riktigt hemma på banan..


Rätt lika volvos egna, som dock även har en lös roterande ring i ytterkant av bulten/muttern... Fördelen med den där typen är att dom inte lika lätt halkar snett å drar sönder bultskallen, som vissa andra kan göra...


Kanske är bättre och köpa bmwns original sats då? då det är en bmw ..


Vill tjuven verkligen ha fälgarna och kan sina grejer spelar det ingen roll om man så har 5 olika låssbultar de försvinner iallall. Men köp lite dyrare låssbultar i såna fall och inte billiga som går att knäcka på 5 sekunder.


Biltema tillhandahåller bra tjyvgrejjer....... http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/Verkt . ltar-7-st/


Det tar bara några sek extra för en tjuv att plocka av fälgarna med låsbultar tyvärr.Jag har haft det på alla mina fälgar/bilar. Men säljarna av dessa säger bara "varför" dom plockar dom ändå och det finns så bra verktyg för att få loss i stort sätt allt så det kan vara lite meningslöst att skaffa. Har man låsbultar så har man ialla fall försökt anser jag för det kan vara dom extra sek det tar för att dom skall bli upptäckta.. Ett bra larm som tjuter högt så in i helvete med nivåavkänning is da shit


Har du låsbultar av typen McGard som fyller ut hela hålet i fälgen så blir det rätt så svårt att få loss fälgarna utan rätt hylsa. En kompis köpte låsbultar till sin bil, den typen som ser ut som en vanlig bult fast med ett "special" mönster. Kan lova er att en 17mm hylsa gick på perfekt och glappade MINDRE än "special" hylsan..


Citroën har helt klart värsta bultarna






Det är så jag menar med att fylla ut hålet. Skulle du ha flera mm runt om så skulle man kunna slå på någon form av hylsa av "avdragarmodellen".


Dem där är läskigt bra, vi har det på jobbet för runddragna låsbultar



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka