Köpråd: Bakhjulsdriven japanare

Tjena! Jag sitter på blocket och försöker kolla runt lite på vad det finns för olika bakhjulsdrivna japanare. Jag vill ha en äldre bil från början av 90-talet men nyare/äldre kan funka också. Vill bara ha tips på vad det finns för i mitt huvud står det helt still. En liten bakhjulsdriven japanare utan turbo är vad jag vill ha MVH Mattias



Svar på inlägget: Köpråd: Bakhjulsdriven japanare



prisklass??


Vilken som helst


Borde väl finnas någon supra på blocket... utan turbo?


Honda s2000 e liten å bakhjulsdriven toyota mr2 mazda rx7 kanske finns utan turbo ?? mvh


Nä.


nån gammal mazda 626,elr en 929


Mazda miata/mx5 är liten, rwd och utan turbo


Jo det gör den visst...äldre 80-tals och vissa tidiga 90-tals


Miata med sänkning!! Snacka gocart






Mera tips! Är jävligt sugen på s2000 men ändå lockar supra, rx-7 och skyline mig en aning också. Miata lockar mig inte alls faktiskt


Bara så du har en sak klart för dig.. En Supra är ingen liten bil! Dock avhjälps detta ofta med herrejössesmycket effekt, men vet inte hur det går för dig i en N/A. S2000 låter som ett bra köp för dig. Vet inte om Skyline finns utan turbo. EDIT: Eftersom du inte har angivit prisklass osv. så kanske du vill kolla på Nissans 350z eller kanske till och med 370z?


Japanskt utan Turbo? Det var en lustig kombination, många verkar tro att bilar utan turbo knappt orkar röra på sig så det är tur att vettigt folk finns med! Japanskt och sugmotor låter som Honda för mig, S2000 har en fantastisk maskin och en liten roadster måste passa utmärkt till våren?


Ne, jag vet. Suprorna väger men är rätt sugen på en sexa under huven. Dom låter så jävla gött


Så sant så 350/370z är ju V6:or, ganska bra surr i dom också!


S2000 är ju inte helt fel! Annars har du ju s14 och s15 men vet ej om dem finns utan turbo;)


Nissan 200sx eller supra som sagt, men tycker de känns konstigt med en supra med sugmotor Är dock en vanesak


Att ingen nämnt juvelen Honda NSX än, sikta på en Type Zero(har för mig värstingen heter så), riktigt porrig VTEC-sexa i, högvarvig och porr deluxe.


Nissan 300ZX kanske kan vara något? vill du inte ha turbo är det bästa att skippa TwinTurbo-modellen Nissan Navara/Kingcab utan fyrhjulsdrift (inte så liten)? Suzuki Vitara utan fyrhjulsdrift/urkopplad fyrhjulsdrift? Toyota Previa (inte så liten)?


en skyline gt-s är ju bakhjulsdriven faast med turbo men jäkla prisvärda tycker jag, trimvänliga med. GTRmodellen harju 4wd men går ju koppla ur så man kör med rwd, dyrare dock men min e till salu om du vill ha en färdig bil som är svåår att åka ifrån och redigt rolig att drifta med.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka