Köpråd: Köpa avställd Porsche 944 s -87

Som rubriken säger, jag är intresserad av att köpa en Porsche 944 s. Men den har varit avställd sen 2007, sista godkända besiktningen var 2006-07-13. Jag känner att det hade vart att köpa grisen i säcken om jag köper den, försäkrar den, kör den till besiktningen och så visar det sig att den är reparationer högt och lågt som gäller. Vad föreslår ni att jag gör? Kan jag be ägaren försäkra och besiktiga den så köper jag den om den går igenom? eller kan jag hyra trailer, köra den till besiktningen, betala besiktningen själv och går den igenom så köper jag den? Info: År: -87 Importerad: -01 Mil: 12113 Ägare: 1 Hjälp uppskattas!



Svar på inlägget: Köpråd: Köpa avställd Porsche 944 s -87



man får köra en avställd bil "kortaste" vägen till besiktning och hem igen, så någon trailer tror jag inte du behöver oroa dig för, men se till att du kan visa en tidsboking på SBP om du skulle bli stoppad, bilen måste dock ha minst trafikförsäkring för att få köras ens till bes...


Ok, tack TS_quattro! Kan man fixa någon sorts en-dags försäkring eller finns det något annat sätt att lösa det smidigt?


det är mer än jag vet, men fråga lite bland f-bolagen så borde de veta...


Om du ringer f-bolaget brukar det gå att lösa en endagsförsäkring.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka