Köpråd: Volvo 850 T-gul -95

Tjenare allihopa! Funderar på att köpa en Volvo 850 T-gul från 1995 som jag har hittat på blocket. Säljaren vill ha 55tkr men så mycket har jag abslout inte. Hur mycket kan jag ungefär pruta på bilen? Dvs om det inte finns några stora eller allvarliga problem med den... Tacksam för svar! Mvh Viktor



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo 850 T-gul -95



är den fin så är den värd dom pengarna


Om du absolut inte har så mycket pengar kanske du ska spara lite eller kanske köpa en billigare bil? Köparen kanske har satt priset av en anledning? Du kan säkert pruta nån tusenlapp på bilen om du har tur. Men jag tycker att man alltid ska ha med sig så mycket pengar som säljaren ska ha för bilen och sedan pruta. Lycka till!


kan du ge en länk till exakt vilken bil det är du sett o är intresserad av..


http://www.blocket.se/jamtland/Volvo_85 . _3&w=3 Troligtvis den, Den kostar 55k. Jag anser att när man köper en t-gul betalar man bara för den hiskeligt fula färgen, En 850 turbo är fan så mycket billigare och det är ju trots allt samma bil..


njae. inte riktigt samma bil. i turbon har du ju inte klädseln med läder/amaretta, overboost funktionen, R exteriören,


Nja, en R är ju alltid en R samt att det endast gjordes 2500 i denna färg i hela världen. Säkert 500 som gått till skrot. så de är lite speciella.


Fixa din rubrik så slipper vi låsa tråden


Jag tycker inte det är värt pengarna, visst det kan vara kul att äga en orginal R men du kan ju inte ändra något på bilen då har du ju förstört värdet och orgianliteten.. Roligare o köpa en lite sleten bil och bygga själv det är iafall vad jag tycker


min e till salu v70R 98a pm om du vill veta pris






sänkt till 35 nu så nu är den nog färdig prutad



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka