Köpråd: honda årsmodd 90-97

fyller 18 om någon månad. Har kollat på många olika märken men vill inte vara med om motorras med vill inte köpa nyare bil pga vill spraya om och sätta på styling och trimma om jag lyckas! Är det en bra ide att köpa en äldre honda? dom flesta här på garaget rekommenderar dom och undrar, går det att trimma dom lätt och isf hur? och håller motorerna bra? varför älskar alla vtec?



Svar på inlägget: Köpråd: honda årsmodd 90-97



Tycker inte du ska köpa en hoanda om du ska börja hänga på plastskit... Kolla här om du vill ha inspiration för en snygg honda... www.clubjdm.se


Honda är bra grejer det kan jag lova dej de går bra och de håller bra kvalite med och du tar han d om de sjävlvklart kolla på en Honda Accord jag har aldrig hört talas om någon haft problem eller så med en Accord de bara rollar på sen har de den underbara Vtec ljudert:D och sen emd KN filter så låter den som fan du kan kolla på mina klip så kan du se hur den låter oh så är det med varenda honda:D Vill du ha en minder bil så kan du kolla på en honda De Soul det är en go-kart bil fan


okej tack för svaren! men, hur bra håller en civic? civicen passar perfekt in i hur stor bil jag hade tänkt mig och det finns mycket styling till den, så om jag köper en för ca 10.000kr och stylar den sen, är det något som har stor chans att motor-havirera? typ : http://www.blocket.se/lund/Honda_civic_ . =2&w=3


Jag har aldrig haft honda men har bara hört gott om deras motorer kvalitetsmässigt.


Du kan få köpa min Honda Civic


okej! men ska köpa i bil i typ november men jag skulle verkligen kunna tänka mig att köpa din tack för tipset!


Honda med fräsch kamrem är nog intill odödlig. Se upp för rost, det leder inte till något positivt...


ja kamrem och olja osv är måste man ju som alltid byta! men, hur gör man på hondor då dom rostar? borstar man och spacklar eller något sånt?


ja det kan man göra om man vill att rosten ska komma tillbaka efter en månad Men angående bilen så hade jag rekomenderat en Civic EG (hatchback) istället för sedanen du länkade till.Ser lite trevligare ut i mitt tycke.






okej tack för tipset! ja dom är väldigt snygg! men hur får jag bort rosten så den inte kommer tillbaka och vad är bästa sättet att motverka rost och få ytan snygg över hela bilen? och vad går att göra trimmässigt på en civic?


Beror på var rosten är, mestadels bakskärmarna, finns utbytesskärmar att köpa,så kan en bilplåtslagare kapa o trixa. Är det ytrost är det bara att slipa ner(alt.blästra) bort rosten och sedan rostskydda det. Vad det gäller i trimväg är det nästan bäst att swapa i en ny motor med bra grundeffekt, tex en d16z6(125hk) el. b16a2(160hk) om nu inte bilen redan har sån motor (ESI o VTI)men då får man hosta upp lite mer än en LSI.


Kolla på min..... -91:a 3000kr 95hk går som attans när det svänger & toppar runt 180



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka