Köpråd turbo till volvo 940.

behöver en ny turbo.. helst en lite större än original men utan för mycket modifikationer. har ingen fungerande svets för tillfället så en som passar bolt on vore perfekt.. någon som vet någon sida på nätet man kan beställa från /plats i östergötland man kan hämta en på så vore jag tacksam för all information.



Svar på inlägget: Köpråd turbo till volvo 940.



Tja, här har du en bra turbo. 19t, fungerar bra till ca 350hk o tidigt ladd som fan. http://www.turbomeck.se/19T-volvo-940


verkar vettig. blev dock dyrare än vad man räknat med.. men kvalitet på dessa aggregat eller.? nån som har någon info om det..


Det är jue mitsubishi aggregat som volvo själva använde i sina bilar. Sitter orginal på de äldre s/v70 R AWD bilarna. Så det är inga pissaggregat.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka