Mopedtråden

Mopedtråden - för oss mopedister



Svar på inlägget: Mopedtråden



denna tråden kommer bli låst om 5....4.....3.....2....1..... .Diskussioner rörande mopeder, epa-traktorer och annat som normalt brukas av personer under 18 år är inte tillåtna.


Yes antagligen Men som sagt så finns det ju faktiskt en moped tråd om vad man hade för moped för i tiden


jo, men den ligger lite i gränsfallet, om man nu ska diskutera tex felsökning,styling,köpråd mm så finns det andra forum.


Sant, sant.. Men jag använder ju min moped som pendel fordon just nu, då jag vanligtvis kör 125a. Men mopeden är billigare i vissa fall, och då kan man ju felsöka här istället.


tråkigt att denna tråden kommer låsas faktiskt ! det är ju trots allt ganska kul att trimma moppe ! har själv en compakt som choppad ram och jävligt brett styre jävligt ful men tuff ändå !


Rätt sjukt att mopeder och sådant är förbjudet på den här sidan. Garagets slogan är ju ändå "Sveriges största community för motorentusiaster" och en moped är ju ett motordrivet fordon.


Och varför finns det ingen MC del?


För att mopeder brukas av 15 åringar och vi vill inte få hit alla 15 åringar ? chrizz bestämmer helt enkelt. De kan lika gärna stänga tråden om vad vi hade för mopeder förr i tiden med.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka