Köpråd: Mitsubishi Galant vs Mercedes C-klass

Hej, Jag vill veta vilken bil ni anser är bäst mellan 8e generationen Galant mot Mercedes W202. Allt från prisvärdhet, hållbarhet, bränsleförbrukning mellan de vanligaste motorerna, utseende osv. Tack på förhand gott motorfolk! :-)



Svar på inlägget: Köpråd: Mitsubishi Galant vs Mercedes C-klass



Har själv en w202 c-klass kombi 220cdi Lb-reg från -98 har kört den i ca 2 år och den har varit relativt problemfri men dom ROSTAR så titta ordentligt sen tycker jag att inredningen är lite gammalmodig,men man åker skönt i den här har du en del info http://sv.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_W202 Galanten från 8:e generationen tycker jag personligen var ett stort lyft för modellen framför allt utseendet som jag gillar dom är fina att åka i och driftsäkra som en japan brukar vara jag hade dock undvikit GDI motorn då den kan bli kostsam och blir det nu en ökning av etanolinblandningen i bensinen lär det bli ännu värre då GDI motorn inte tål Etanolen bra alls här finns lite info om galanten http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi . generation



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka