Köpråd baslåda

Jag är på jakt efter en baslåda med ett passande slutsteg till men det är lite svårt att veta vad som är bra när man bara läser siffrorna på den, så jag tänkte fråga här om ni har några tips. Jag lyssnar på all sorts musik men det är väl mest dunket i hip hop och liknande jag är ute efter. Jag vill lägga ut så lite pengar som möjligt men ändå kunna vara nöjd med den. Jag har kollat på http://nardik.se/produkt/JBL-GT5-1204BR-A402 och http://www.ljudverkstan.nu/produkt/Gas-Paket-12 Vilken av dessa låter bäst? Självklart är även andra förslag välkomna! Tack på förhand.



Svar på inlägget: Köpråd baslåda



http://blekingebilradio.se/product.html . ry_id=1550


Tack för tipset men motivera gärna! Jag har ganska dåliga erfarenheter av slutna lådor, hur står sig den där mot de jag länkade?


Du ville ha billigt och det fick du. Kolla youtubevideon på BB så får du se om du nöjer dig. Var en grymt dålig video dock. Dem andra paketen du länkat till basar nog på bra dem med. JBL är ju bäst kvalité tycker jag men jag tyckte det var lite klent med effekt i det steget.


Är det bara jag som reagerar på att steget på filmen är betydligt större än de i paketet?


Billig ja, men det behöver inte vara det billigaste du hittar, den ska ju ändå vara bra. Allt kan låta bra på film så jag litar inte på youtube. JBL-basen har lite klent steg ja, men jag har pratat med han som äger nårdik (affären jag länkade till) och han sa att den med ett värre steg för 500 kr mer inte är så mycket bättre.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka