Vw golf v6 syncro .kan tänka

hej jag funderar på att byta eventuelt sälja golfen snart den har gårr ca 14 700. eventuel byta . funderar på att köpa evetuelt byta en alfa romeo 166 3,0 24v v6? någon som kan ge mig några tips på 166orna?



Svar på inlägget: Vw golf v6 syncro .kan tänka



Vad för tips vill du ha? Har själv en alfa 166 själv, 3.0 v6a.


vill veta vad som är vanliga fel på dem osv


Bra rubrik, verkligen


Har inte haft så mycket fel på min, utom gpsen (som börjar bli gammal och behöver uppdateras) kan stängas av ibland. För ett tag sedan så fick nån dator i den lite strul så bilen fick för mycket bränsle när den var varm och dog. annars inga problem:) Skönaste bilen att köra!


§2 När du startar en ny tråd Skriv en korrekt formulerad rubrik som tydligt beskriver vad tråden handlar om . Se rubriksanvisningarna 11§ Köpråd http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh. Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka