Varför finns det inte en egen forumsavdelning för alla köprådstrådar??

Fler än jag som e så förbannat trött på alla dessa köprådstrådar hela tiden? samma sak om o om o om o om igen! jag tänker då på "köpråd 10-30t sport bil blablabla" Kan inte någon på garaget skapa en egen avdelning för dessa trådar så allmänt tråden hålls mer fri från dom? Nu låter jag som en surgubbe som bara ska gnälla, men de börjar faktiskt bli irriterande!



Svar på inlägget: Varför finns det inte en egen forumsavdelning för alla köprådstrådar??



Håller med 50 % av alla trådar i allmänt e ju köpråd.


Håller verkligen med på denna, ständigt återkommande frågor också! Känns som att folk inte söker innan de skapar en ny tråd?


Kanske ska vi skriva en namnlista om att köpråden får en egen forumavdelning? skönt att höra att de e fler än jag som e så trött på det! för de e ständigt återkommande frågor om samma bilar, som ovanstående säger, ingen som använder sök! 1. Polestar


2. Onej84


Jag är för köptråds biten. är väl fint att man kan fråga andra om för/nackdelar. däremot så kanske dessa trådar skulle samlas i ett eget diskutionsforum. jag är inte för att det ska bli för många olika kategorier. men jag menar ärligt talat motorteknik behöver väl inte ha två olika eller?


nu e de ju inte så att någon här vill ha bort dom helt, bara samla dom på ett ställe så man slipper se spaltvis med köpråd under allmänt!


Idén är jättebra eftersom det då också skulle bli ett bra referensbibliotek. Många trådar är ju i stil med "förstabil, saab 9000 eller volvo 850? Hjälp!" och skulle det då synas sådana trådar när man går in i köprådsdelen så skulle det ju kanske inte skapas nya hela tiden.


Jag har varit inne på denna linjen länge dock utan gehör uppifrån. Jag tycker också det svämmar över med likadana köpråd i en allt raskare takt. I samma veva ylas det om att trådar låses för ofta så jag vågar inte låsa dem heller ;-)


Mitt ylande du syftar på kanske lovar ska inte gnälla så mycket mer.






Det fanns väl ett köpråds-avdelning i forumet förut för länge sedan (2006? ) om jag ej minns fel som togs bort av någon anledning.


3. Joakim89



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka