Köpråd: Nissan 200sx, -96 eller har den gått för långt?

- Nissan 200sx -96 med automatlåda. - 14200 mil. - Bilen är helt original, dvs inget är modifierat. - 200hk, turbomotor. - Finns en mp3 spelare (DEH-6700MP) och aktiv baslåda av märket Pioneer (WX206A). - Pris: 45,000kr. Vad är bra, vad är mindre bra? Är bilen i bra skick enligt er eller är den sliten om 1-2 månader? Är det bra tryck med en motor på 200hk + turbo? ( just nu kör jag 140hk utan turbo).



Svar på inlägget: Köpråd: Nissan 200sx, -96 eller har den gått för långt?



Himla tråkigt med automatlåda på en sportbil, om den är original så är det INTE 200hk, utan 163 om jag minns rätt. 45k är kanske liiiiite högt trots de låga milen. Och dessa motorer är kända för att gå varm och förstöra vevlagrena när man busar. Jag vet inte din budget, men jag skulle letat en S14 istället


är 200hk i sr20det motorn som kom på s14 "s14 kom -94 " innan var det s13 ca18 med ca 169hk tror jag det var. sedan skulle jag personligen inte köpa en s14 med automat låda det rimmar inte för 5öre, men smaken e ju delad som sagt.


There we go; http://www.blocket.se/osby/Nissan_200sx . =4&w=3 Okey then, då kan du iaf ignorera vevlager-problemet iaf. Men en sportbil med automatlåda låter fortfarande redigt trist.


s14 gjordes bara med sr20det motorn till sverige, sedan finns 240sx med ka24 motorn i usa tex där den inte fick ha turbo, sedan finns det en del s13 med sr20det men endast som import bilar från tex japan, där gjordes även s13 fram till -98 om jag inte mins helt fel, men 200hk sr20det motorn sitter i alla edm s14. dock är det fortfarande problem med vevlager osv på sr20det med, då det inte är motorn det e fel på oavsett sr20 eller ca18 utan oljekylningen som var för liten, är även det på sr20det motorn, så en uppgraderad oljekylare är ett typ måste .


Jaja, som du ser raderade jag min förra post för att jag var inställd på en S13. Men nu känns ändå en S14 med så lite mil, som en "bortskänkes" annons istället. Kanske pga lådan? Iunno


jupp det är pga av lådan som du skriver automat är inte värt mkt //M


Läs mer här för korrekt fakta: http://www.nogs.se/ samt här för köpråd mm: http://www.nogs.se/index.php?option=com . ;Itemid=63


Oj vilken negativ response! Visste inte det var så kasst med en automat låda på sportbilar .. Jag ska kika på hemsidan shogun, tusen tack allihopa


nu kan jag ändå passa på och fråga .. hur ofta är det era 200sx går sönder och isåfall vad är det som går sönder?






ett jävla dilemma här alltså .. vet inte om jag ska sälja bilen jag har och köpa en nissan 200sx eller en "snabbare" bil .. eller behålla den jag har.


svaret på den frågan vet bara du, dock e s14 en mkt bra och potent maskin,mkt bil för pengen


milen e ju helt okej.. ser schysst ut .. automatlådan.. vill du köra runt i det så tveka ej att köpa ... det bör vara förstärkt växellåda som åtminstone ska hålla för dom 200hk orginal... skulle det rasa gör den till manuell å lägg pengar på det, hur du än gör är det en billig s14 så gilla du bilen så köp!


Du får inte den genom Besiktningen om du gör om automat till Manuell. För att få den genom krävs det intyg från Nissan att den uppfyller avgasreglerna med Manuell låda och några intyg från nissan har inte många fått!


jaså är det så jävligt?=/ dessa lagar å regler i denna värld.. suck.. haha



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka