Köpråd om BMW 116! Kommer jag bli lurad?

Hallo! Jag jag kikat på en BMW 116 för drygt 145k. Lite över min buddget men jag får byta in min bil. Så kalaset kommer gå på 120. Det är en BMW 116- 08 122 hästar tror jag och den har gått 3900 mil. Allt låter prima men sen när jag skulle kolla upp reg nr så hittar jag det inte?! Men sen efter lite letande hittar jag bilen på transportstyrelsen. Och där se jag att den var i trafik första gången i utlandet 2007-10 och först gången i trafik i Sverige 2011 -04. Tycker ni att det låter skumt? Och vad tycker ni om att bilen kanske inte är svensksåld? Jag kan inget om bilar så alla tipps vare guld .



Svar på inlägget: Köpråd om BMW 116! Kommer jag bli lurad?



Om det står att den varit reggad i utland så är dene garanterat inte svensksåld! Är det firma eller privat?


Asså det står liksom inget i anonsen på blocket. Bara på transportstyrelsen. Jag kan inget om bilar men eftersom den är min riktigt första bil så vill jag vara säker. Det är ju liksom på en firma och man har ju hört en hel del om dom. Tycker du att priset låter för billigt?


Ring upp snubben och kolla hur det ligger till. Är det suspekt så köper du den inte bara


Spelar väl ingen roll om bilen är svensksåld eller inte?


Det klart det inte gör men man vill ju inte åka på nån krockad som varit lagad i lettland och skit, som den artikeln i aftonbladet för 2 dagar sen om bmw:n från huddinge biltorg! Jag tycker du ska ringa och höra med dom, låter det skumt avstå och leta vidare!


Jag tycker du har gjort ett bra val i och med BMW 1-serie, en väldigt rolig bil som håller väl. Men du kan inte länka till den annons du är intresserad av här, så kan folket här ta reda på vi kan. Om du sedan blir BMW-ägare till slut måste jag tipsa dig om www.autopower.se, ett väldigt omfattande BMW-forum.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka