Köpråd: P1800 Renoveringsobjekt/Reservdelsbil

På norr i örebro så står det sedan länge en halvrisig Volvo P1800 -61 inne på en "parkering" som ser ut att kunna bli något om någon med intresse och pengar vill göra något åt den. Jag frågade folk på firmorna runtomkring om dom ägde bilen men ingen visste något om den, så om man hittar ägaren genom vägverket så kan man nog få den för en billig peng. info om bilen:*den är helt och hållet utan inredning och instrumentbräda (kanske har brunnit? =O ) *inte allt för mycket rost i karossen *golvet inuti har inga synliga hål *motor och låda vet jag ingenting om *hela rutor utom ett stenskott (med tillhörande spricka) i framrutan *verkar vara komplett med krom och dylikt *senast besiktigad -78 *reg.nr ERF116 detta var för mycket arbete för mig så jag bryr mig inte om den, men någon annan kanske ser det som ett fynd. Jag kan gå dit och ta bilder om någon skulle vara intresserad.



Svar på inlägget: Köpråd: P1800 Renoveringsobjekt/Reservdelsbil



Den är från 1961, avställd, ett datum 790801, om det är när den är avställd vet jag inte, och jag har namn på ägaren också.


är det den "blå" som står på holmen du har fått upp ögonen för?


japp, det är den.. men jag är dock ej intresserad av den...


jag fick lite sug att köpa den när jag var där och kollade förra året men för lite tid och plats är ofta ett problem vid sådana tillfällen



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka