Köpråd! Renault Clio II 1,6 16v

Renault Clio II 1,6 16v är det en bra bil? någon som vet vad den drar blandad körning? något specielt man ska kolla efter när man ska köpa en sådan begagnad? och sen om undrar jag är de värt att chippa en sådan eller är det bara bortslösade pengar? Tack på för hand! Mvh Thomas



Svar på inlägget: Köpråd! Renault Clio II 1,6 16v



Hej! Min flickvän har en sådan, så jag vet litegrann om bilen. Vet inte riktigt vad den drar då den inte har färddator men runt 0,6 skulle jag gissa på. Men du kan ju prova att söka upp det på google Angående om det är värt att chipa bilen så är svaret nej. Det är en sugmotor vilket innebär att effekten inte kommer att öka så att du märker det. Totalt bortslösade pengar då den är slö som den är, vill du ha en snabb bil så får du nog kolla efter något annat. Men som en liten pendlarbil så är den bra. Rekommenderar den inte om du vet att du kommer köra mycket motorväg, den varvar typ 4-5k varv i dom farterna :p för övrigt är den billig i inköp, drift, försäkring och skatt, så om du prioriterar en billig bil så är den perfekt.


haha alla jag frågar om en clio inleder alltid sina svar med: Min flickvän, min mamma, min syster, min polares flickvän! de blir ingen clio! haha tack så jätte mycke för svar iaf!


haha ja det är en liten tjejbil det där


mm värdelös till allt annat än till att vara en liiiiten stadsbil med taskig acceleration, toppfart, kurvtagning, komfort, ljudnivå... Körde en chevrolet spark i veckan.. den va fan så mycket trevligare! och är väl tom billigare än en clio(?) tossiga fransmän :p


Fransoser är inte direkt kända för att bygga felfria bilar heller, så det finns helt klart smartare småbilsval än en Clio.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka