Köpråd: Audi S6 eller S4?

Tjena, är ute efter en fyrhjulsdriven bil med lite lagom motor. Har fastnat för Audis gamla S-modeller med 2,2 liters spisarna:) Nu vill jag veta för och nackdelar med dessa bilar, vad som skiljer dom emellan osv... Har själv fått för mig att alla dessa är quattro men såg i en annons på blocket en -95:s S6 som var bara framkraffsare! Kan det stämma?



Svar på inlägget: Köpråd: Audi S6 eller S4?



Kan börja med att säga att alla audis S modeller är 4wd Sen kolla över framvagnen på den, det är en liten svag länk dom hela C4 karossen Kolla servicebok och se ifall den är servad som den ska och dom vanliga grejerna när man kollar bil mvh Danne


Några saker som skiljer är: Snyggare ratt i S6 Lite annat utseende i fronten på S6 EDS elektronisk/automatisk låsning av bakdiffen på S6 (manuell låsning med knapp i S4) Ufobromsar fram på S4 och skivor fram på S6.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka