Första bil

Nu äre banne mig dags och köpa bil och jag har helt snöat in på Opel calibra vill gärna ha dom lite stylade med kjolar och grejjer. Någon som vet vart man kan hitta fina calibror för runt 20 000 eller nån som har tips på någon annan fin lite sportigare bil?



Svar på inlägget: Första bil



Blocket.se ?


Ah men förutom där!


Gör en sökning efter köpråd och du har att läsa i veckor. 2§ När du startar en ny tråd Viktigt: Skriv en korrekt formulerad rubrik som tydligt beskriver vad tråden handlar om. Trådar som inte följer rubrikanvisningarna stängs eller raderas utan förvarning. Se rubriksanvisningarna (3§ och 4§). Trådar och inlägg skall skrivas i för ämnet lämpligast forum. Samma inlägg får inte postas i flera forum (s.k. korspostning).



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka