Köpråd BMW 530i -05

Har tittat på en 530i kombi -05 som ser otroligt fin ut och till ett bra pris.. Vill därför kolla lite om vad man borde förvänta sig av en sån bil i utrustning, hur den är allmänt i motor, vxllåda osv. Om det är något man skall undvika? Tacksam för svar och hjälp!



Svar på inlägget: Köpråd BMW 530i -05



Man ska undvika 05 och köpa sig en 07 då bilen generellt vart mycket bättre.


Skiljer rätt mycket i pris mellan en facelift aka LCI. Skillnaden är inte enorm direkt, läs på autopowers begagnatguid. Det står mycket vettigt där Lycka till med köpet!


Ok tack det skall jag göra! Har någon haft eller har en likadan så är jag jättetacksam för info.


En facelift är förstås en förbättrad version, men en pre-facelift E61 är det inga fel på heller. Har du läst begagnatguiden för E61 på autopower.se Molle_S60? Den är rätt omfattande faktiskt, det är lätt att bli skrämd för där är mycket att se upp med på framför allt en E61: Läckande panoramataklucka, defekt nivåreglering, avskavda kablar till bakluckan med mera är specifikt för kombin. Men om man tar dessa fel innan de orsakat någon skada är det enkla och billiga saker att åtgärda, och E61 är en underbar bil att både åka i och köra. Men slarva du med köpet och har otur kan det kosta en del. Har dock två stycken E61 i familjen och ytterligare två E61 i bekantskapskretsen och ingen av dessa har varit annat än bra bilar.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka