Köpråd: Renault clio 16v -92

Hallåj! Nu vill jag höra lite tankar från er med tidigare erfarenhet av renaults lilla racer clio 16v sport. Ska nämligen åka och kolla på en senare i helgen om den inte redan blivit såld då. Tanken är att köpa en billig liten bil med körglädje och som inte drar allt för mkt bensin. Men... som sagt, detta är ju en liten gokart och många exemplar lär ju vara körda därefter. Den har 22.000 mil på nacken och ser på bilderna fräsch ut. Den kostar 13.000 :- så man kan ju såklart inte ha allt för höga krav. Vad känner ni till om bilen och vad för saker ska man kolla specifikt på som skulle kunna vara ett problem med dessa bilar? Tack på förhand! (:



Svar på inlägget: Köpråd: Renault clio 16v -92



Läste ett test av någon tidning för ett tag sen, ett nybilstest mellan Golf GTI, Nissan Sunny GTI, Clio 16v och några andra GTI bilar. Då körde dom på en bana och Clion var snabbast, hela 16s snabbare än Golf GTI runt den banan iaf Sen är ju kvalité på inredning och dylikt nog inte den bästa.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka