KÖPRÅD BMW M3 Vs WRX STI

vet inte vad man ska köpa står i mellan BMW M3 E46 Subaru impreza WRX STI 03-05 dock helst med PSE vad skulle ni köpa? försäkring är snarlik, service lika så... om man ska trimma så blir subban "lättare" då de är ju snurra på den, bmw har sug så de är de ju kompressor som gäller om man vill komma upp i hk alla hjälp uppkastas kanske finns någon som har ägt båda å kan komma med en bra utvärdering



Svar på inlägget: KÖPRÅD BMW M3 Vs WRX STI



Jag skulle nog ha köpt M3an. Tycker den är snyggare och så tror jag att den är fräschare inuti. Fast ska du ha bilen året runt så är ju en impreza riktigt rolig med 4wd:) Ska dock säga att jag inte är speciellt insatt i någon av bilarna.


tycker självklart att du ska köpa subaru sen är det bara att skaffa SMA licens samt gå med i SSC och sen komma och köra bana med oss. du hittar mycket info om imprezan på vårat forum http://www.subaruclub.se/forum och tycker du inte att du hittar det du söker så är det bara att fråga så kommer garanterat någon som har eller haft en sån att svar.


Samma sak gäller med M3an, skaffa licens, gå med i BMW Club Schweden och åk på banträffar med klubben Jag skulle ha valt M3an. Enligt mitt eget tycke: ljusår bättre kvalité, trevligare motorkaraktär, en bil du faktiskt kan åka längre turer med och ändå komma fram skapligt utvilad. 10 minuters färd i kompisens Wrx Sti 03 så ville jag skjuta mig själv, enormt stötigt och i princip ingen ljudisolering någonstans. Hoppas du får tag i en bil som du blir nöjd med Mvh ///Marcus


hmm pratade med svärfar som är bmw fantast å vi kom fram till m3.... men de bli med kompressor:)


Helt klart m3.an! Du åker grymt mkt skönare, och som ovanstående säger så äre ju 100 gånger fräschare inredning. Jag åkte 60 mil med min och man åker fan som en kung oavsett snökaoZ hehe!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka