Bilråd

Hej! Jag är relativt ny här och har ganska svårt att bestämma mig gällande bil köp. Ni måste ha i tankar att jag gör inget själv. Kanske byter däck eller liknande men inga avancerad saker. Då har jag tänkt på följande bilar. Det är ganska svårt så jag har ganska många alt. Jag har länge funderat på Cab. Men de har jag nästan valt bort. Så jag vill ha en lite sportigare bil men ändå en bil som man inte blir ruinerad av. Jag har också vill inte ha något äldre än 00 Pris nivå 70 000-80.000 Men tak 100 k Max. 1. Seat Leon 180 hk minst 2. Seat Cupra 3. Golf GTI 4. Honda Civic Type R 5. Skoda RS 6. S3 7. S4 8. V70 / S70 9 S60 Sedan är jag tacksam för att ni delar med er gällande egna erfarenheter. Har ni andra modeller ni tycker jag skall tänka på eller helt klart AVSTÅ så skriv det:)



Svar på inlägget: Bilråd



Gör en sökning på forumet efter köpråd och du får mängder att läsa! 2§ När du startar en ny tråd Viktigt: Skriv en korrekt formulerad rubrik som tydligt beskriver vad tråden handlar om. Trådar som inte följer rubrikanvisningarna stängs eller raderas utan förvarning. Se rubriksanvisningarna (3§ och 4§). Trådar och inlägg skall skrivas i för ämnet lämpligast forum. Samma inlägg får inte postas i flera forum (s.k. korspostning).



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka