Köpråd 0-40 000 kr Snål Bil

Hej Jag vet att det finns ca 1 miljon köprådstrådar men har inte hittat nån som passar mig riktigt. Jag vill ha en bil som ligger i samma prisklass som min mondeo +- några tusen. Det absolut viktigast är att den är snål, inte för liten och inte pinsam. Att den är snål är ju det viktigaste sen finns en lista på vad jag vill ha men som inte är lika viktigt utan ett plus:Automat 2000 och framåt (årsmodell) Snygg kanske till och med lite sportig Kommer nog på mer senare Tack på förhand //Peebo



Svar på inlägget: Köpråd 0-40 000 kr Snål Bil



fixa 2§ När du startar en ny tråd Viktigt: Skriv en korrekt formulerad rubrik som tydligt beskriver vad tråden handlar om. Trådar som inte följer rubrikanvisningarna stängs eller raderas utan förvarning. Se rubriksanvisningarna (3§ och 4§). Trådar och inlägg skall skrivas i för ämnet lämpligast forum. Samma inlägg får inte postas i flera forum (s.k. korspostning).


Vi gör såhär förresten, sök i forunet, en sökning på bensinsnål och köpråd ger dig mängder av svar exempelvis denna http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=160476 du är välkommen att skapa en köprådstråd när du har en bilmodell att fråga om. Använd gärna bloggen för personliga funderingar också.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka