[Köpråd] Bensinsnål kombi, ca 1998-2005 (bensinare alltså).

Vilka kombibilar finns som är hyffsat snåla? Dieslar är ju så vansinnigt högt värderade att jag börjar fundera på att byta till bensinare nästa gång. Jag har haft -88 Audi 100 1,8 som nöjt sig med 0,74 och en -82 Passat som var omöjlig att få över 0,73 l/mil. Finns det nägra halvgamla större kombilar som är någorlunda snåla? Hästkrafterna skiter jag i, men det ska vara nåt som håller och inte ser ut som skit (rostburkar).



Svar på inlägget: [Köpråd] Bensinsnål kombi, ca 1998-2005 (bensinare alltså).



audi a4 alt passat skulle jag nog rekomendera om du vill ha en snål bensinare, visst det beror lite på vilken motor du köper även en golf IV kombi funkar nog MVH Tysken


Vad drar en sån då? Ägnar mig mest åt normal höghastighets gubbkörning, dvs motorväg på eller strax över laglig hastighet och utan manliga vansinnesomkörningar. A4 med minsta motorn och utan Quattro är snygg. Har sett dom är toksnåla som diesel, men då har dom alltid gått 30.000+ och är ändå dyra.


men en 1.8 borde inte dra mera än 0.7-0.8



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka