Köpråd: Nissan 200sx S14, Honda prelude mfl.

Hej alla, Vet inte om man kallar det Streetbil eller vad man kallar det, men i alla fall är jag sugen på att införskaffa mig ett nytt projekt och har tittat på Nissan 200sx S14 och Honda prelude men tänkte titta här om någon har några tips på andra liknande bilar.



Svar på inlägget: Köpråd: Nissan 200sx S14, Honda prelude mfl.



Nissan 200SX S14 är bakhjulsdriven (RWD) medans Honda prelude är Framhjulsdriven (FWD), men det kanske inte spelar så stor roll i detta fallet. Några andra FWD/RWD-bilar i ungefär samma prisklass och lägre, som bilarna ovan: Saab 9-3 Aero, Nissan 200SX S13, Porsche 944 (EJ 928 modellerna*!), BMW E30 och BMW E34, Mitsubishi Lancer Evolution I, II och III, Mazda MX-5, Toyota Supra (äldre modellen), Toyota Celica, Toyota MR 2, Audi S2, Lexus IS200, Mitsubishi Eclipse, Mitsubishi 3000GT, Nissan 300ZX eller Subaru Impreza. *Personligen anser jag detta som en "fuskporsche" då den har en Audi-motor. Inget fel på Audi, men i en Porsche ska det också vara en motor från Porsche. Lycka till med ditt projekt!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka