Köpråd: Honda civic

Hejsan Snart klar med körkortet och har börjat spåna en hel del på bilar. Har fastnat för Honda civic ( vtec är ett måste ). Jag är rätt så ny när det gäller Hondas olika civic modeller så jag sökte mig hit för att kolla vilken som passade mig bäst. Eftersom att jag inte vill pilla allt för mycket rent motormässigt så har jag kollat lite på Honda civic sedan VTI med 160hk orginal vilket jag uppskattar. Så tipsa gärna om olika modeller som passar bra som första bil! Modellen som föredras när det gäller sedanen är http://tinyurl.com/3uyaohy eftersom att jag verkligen inte gillar europa varianten.



Svar på inlägget: Köpråd: Honda civic



Kan alltid skaffa en hatchback om nu inte fyrdörrars är ett måste. +ser bättre ut +väger mindre +bättre väghållning. Sen är det inte fyskam att köra honda utan vtec. Dem gör bra motorer ändå.


Ang hatchback, finns dem i många exemplar runt hallandslän? Är sugen på en hatchback som första bil



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka