Dålig kvalitét på domkraft från Jula! varning!

Hej! har köpt en domkraft på jula för en tusenlapp och ordinariepriset ligger på 1595:- Den här domkraften kan verka astuff och jättebra men idag när jag lyfte bilen bak så small det bara till och oljan rann ut från cylindern...totalt livsfarligt! Sen är den kass när man ska hissa ner bilen, blir ingen finmotorik i nedsläppet utan allt kommer på en gång även om du snurrar handtaget minimalt lite. Nej inge bra alls så jag varnar er alla att köpa denna. Sen fick jag veta av en vän idag att han har en likadan och den har också kastat ut all olja! Har tyvärr inte kvittot kvar så en reklamation är tyvärr ej möjlig, dock har ju tiden ändå löpt ut. Höll ju iallafall i tio lyft! Om någon vill ha den så hojta till...får den gratis, kanske går att laga eller använda som ankare! Bild på eländet!



Svar på inlägget: Dålig kvalitét på domkraft från Jula! varning!



Tråkigt men den är ju garanterat som det mesta andra prylarna på Jula....kinaskit!


det är mycket möjligt dock har dom ju även kvalitétsmärken där så allt är nog inte skit men det gäller att sortera ut dom bra godsakerna=) Skiter väl egentligen i kostnaden men hade kunnat gjort mig redigt illa på skiten...fått en bil över mig eller någe=(


Du hade mycket tur där att inget hände.


ja verkligen...hade hissat upp framvagnen och pallbockat upp den och skulle fortsätta med bakvagnen, tur man hade däck/fälg kvar när den small.


Ja du vi har samma i garaget fast från swedol... Bara skit rakt igenom.. Den har vält 2ggr.. å tappar tryck även om man luftar den... SÅ KÖP INTE BIG RED Racing domkraft!


kan ni rekomendera några prisvärda domkrafter som man inte riskerar livet med då?


Har en sån domkraft på jobbet, fast köpt för flera tusenlappar (tror det va 4 eller 6) hos Jonnesway tools, som jag har när jag är ute, funkar utmärkt


Jag tycker definitivt att du ska gå tillbaka till Jula med domkraften fastän du saknar kvitto. De är säkert intresserade av att få höra om erfarenheter vad gäller säkerhet. Tänk dig själv, om deras domkraft rasar och någon blir skadad så är det förstasidesstoff i blaskorna direkt, och det vill de inte! Det är inte alls omöjligt att du får tillgodokvitto eller liknande, men jag skulle söka upp någon ansvarig på butiken och ta det med denne, inte med sommarjobbaren i kassan. Lärdomen är också, eller snarare påminnelsen, att aldrig krypa in under bilen med endast domkraft. Mina föräldrars granne dog under sin 240 för ett par år sedan. Det var inte roligt för hans fru att hitta honom.


Precis vad jag oxå skulle gjort.






därför ska man alltid ha pallbockar under bilen.


kan säga att de där e ett rätt vanligt fel de s.k låga "race" domkrafter som e billiga.. har själv 2 st som ja fått byta packbox i..


har samma problem... bytt packbox i den så håller den iaf ett tag.. biltemas vanliga funkar dock utan problem.


jag har dock en 179kronors 2tonare som funkar klockrent. får väl köra vidare på den och sen försöka leta upp en fin Nike hydraulicsdomkraft så har jag en resten av livet=)


ja har en vanlig domkraft från biltema.. funkar kanon.. dock e deras låga domkrafter samma skit som julas.


sen kostar väl deras 2000spänn också....


Biltemas domkrafter är guld, håller hur länge som helst. Dock verkar dom inte ha kvar den orangea, den var en riktig trotjänare till ett bra pris!


Jag har en från biltema, en låg sådan! Ingen race domkraft men en vanlig låg och när man ska hissa ner bilen komma allt direkt. Så jävla dåligt att dom inte kan göra dom bättre ändå för den prisklassen, biltema har ju inte dåliga NETTO priser lixom.. dom kan tänka lite också och ha bra saker som håller Men men som sagt man får vad man betalar för fast det är från biltema haha! /Daniel


fast att den släpper trycket direkt anser inte jag vara fel.. vissa är ju byggda så. de hänger ju på hur hydralventilen är byggd.


Okej, på domkraften står det 1,5ton och din bil har en totalvikt på drygt 1,8ton - Nu vet jag att man bara lyfter halva bilen i taget men du tänkte aldrig på att skaffa dig en domkraft som "klarar av" att lyfta din bil. Spelar nog ingen roll på märke om man överbelastar för då går ju saker och ting sönder...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka